Политика на приватност

Ние ги штитиме личните податоци на нашите клиенти и ги третираме на ист начин корисниците на оваа интернет страница. Оваа политика објаснува на кој начин се обработуваат информациите за посетителите на страницата. Нашaтa фирма го почитува Законот за заштита на личните податоци. Сајтот Ви дава можност да ни дадете ограничени информации за тоа како да Ве контактираме. Оваа информација се чува во нашата база на податоци за да можеме да одговориме на неа по евентуално барање, односно да Ви ги испорачаме нарачаните услуги.
Вашите лични податоци нема да бидат откривани на трети лица, освен на законодавните институции и лица, доколку има потреба од такво нешто.
Можете да имате пристап до вашите лични податоци доколку добиеме писмена пријава од Ваша страна. На овој начин можеме да Ви ги откриеме Вашите лични податоци што се чуваат, како и да ги измениме или избришеме овие податоци. Оваа политика е дел од условите за користење на овој сајт и како таква треба да се применува и толкува во согласност со законите на Република Македонија.
На нашата веб страна, не обработуваме лични податоци како име, презиме, матичен број и друго. Доколку е присутен линк кој поврзува други веб страни и сервиси, ние не преземаме никаква одговорност во однос на заштита на личните податоци.
Нашата веб страна www.vittoriaservice.com.mk не собира никакви информации од финансиски карактер, како на пример: број на картичка и број на банкарска сметка. При самата наплата на фактурите ќе бидете пренасочени на порталот на банката за електронска наплата, каде што се процесира наплатата. Порталот на банката(процесинг центар), користи најсовремена заштита на податоците и сите процеси се одвиваат преку сигурна конекција со процесорот на банката.

Со користење на оваа страница, корисникот се согласува со одредбите од оваа Политика за приватност. Доколку не се согласувате со Политиката, ве молиме не користете ја интернет страницата. Го задржуваме правото на промени на Политиката за приватност. Доколку извршиме одредени промени на Политика за заштита на приватноста, истите ќе ги објавиме на оваа веб- страница.