За нас

Добредојдовте во Витториа Сервис ДООЕЛ

Друштво за трговија, сервис и услуги Витториа Сервис ДООЕЛ е лиценцирана фирма за управување и одржување со станбено деловни и деловно-станбени објекти, со седиште во Скопје. (лиценца бр.Уп08-08/3 од 26.02.2019 год од Регулаторна комисија за домување).

Мисија

Клиентите  секогаш на 1во место! Професионална услуга и навремено исполнување на задачите е наш приоритет, а задоволни и среќни клиенти е нашето мото. Нашиот тим составен од професионалци во својата област е секогаш подготвен да ги исполни вашите барања во делот на управување и одржување на станбените објекти. Витториа Сервис Ви овозможува  Вашите заеднички простории да бидат место за уживање и повторно да блеснат во нов сјај.

Визија

Визијата на Витториа Сервис  е воведувањето на нови идеи во делот на управувањето и одржувањето на станбени објекти. Нашата компанија се стреми да се биде предводник во својата област и со текот на годините што ни престојат да пишува една успешна приказна изградена врз база на доверба, квалитет и постојаност.