Пон-Саб 8:00 до 16.00
Недела Затворено
Работно време

За нас

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС

Секогаш на време со исполнување на задачите,  отворена комуникација и коректен однос со клиентите, нашите соработници и вработени градиме доверба во компанијата и во нејзините услуги. На ваков начин обезбедуваме долготрајни партнерски односи со потрошувачите и клиентите. Подготвени  сме за соработка во секое време. Покрај реализирањето на веќе поставените цели, отворени сме за нови идеи со кои на подобро би го смениле функционирањето на станбените објекти, а со тоа би го поедноставиле животот на многу луѓе.